Bedrukt fruit

Bedrukt fruit - La Touche MagiqueEen gezonde give away

Als je kind jarig is, hoeft hij tegenwoordig niet meer met snoep aan te komen. Veelal wordt het op prijs gesteld als het een gezonde traktatie is. Het vergt wat creativiteit, maar ook van fruit zijn de meest bijzondere creaties te bedenken.

Bedrukt fruit

Zoek jij als bedrijf ook een gezonde give away en wel een waarmee jij jezelf kunt promoten? Wat denk je van bedrukt fruit?! Makkelijk uit te delen op een beurs of een event, tijdens een vergadering of langs de route van de Nijmeegse Vierdaagse; bedrukt met jouw logo. Gezond en toch een eye catcher (of een mouth catcher ;-)).

Gezond opvallen

En niet omdat je met iemand een appeltje te schillen hebt ;-), maar juist omdat je met iemand een goede band wenst op te bouwen of te behouden, omdat jij iets voor die persoon kan betekenen en omgekeerd.

Jouw naam onder de aandacht brengen en dat op een verantwoorde manier; ofwel gezond opvallen.

Fruit met jouw logo

Geïnteresseerd en wil je dat ik met je meedenk hoe bedrukt fruit in jouw voordeel kan werken? Sterker nog, ik verzorg het voor je.
Gewoon even mailen, bellen of appen; 085-060 24 68. Appeltje-eitje 😉

Laat me jou contacten

Wil je dat ik met jou contact opneem, laat dan je gegevens achter en je hoort zo spoedig mogelijk van me.
    Ik wil regelmatig via e-mail op de hoogte gehouden worden van leuke weetjes, acties en nieuwe blogs van La Touche Magique.
    La Touche Magique mag mij benaderen op basis van de door mij ingevulde gegevens.


    La Touche Magique, daar pak je mee uit!

    gezond

    Start typing and press Enter to search