Een afscheidscadeau

 In Blog

Op zoek naar een afscheidscadeau?

Bureauhouder - La Touche MagiqueEen tijdje geleden alweer, de tijd vliegt, mochten alle kinderen van Basisschool Breedeweg in Groesbeek een emoticon strandbal ontvangen uit handen van Anke Janssen en Huub Rikken. Beiden namen afscheid van de school en zetten de leerlingen graag in het zonnetje met een afscheidscadeau.

Ook een afscheidscadeau voor het team

Ook het team mocht uiteraard niet vergeten worden. En ook daarvoor benaderde Anke mij. We stemden hun wensen en het budget af. Ze waren duidelijk; iets bruikbaars voor op het bureau. Iets dat altijd wel in het zicht zal zijn als herinnering aan de fijne samenwerking. Ik deed wat voorstellen en bekeek daar waar het in het budget paste, wat ik met een personalisatie kon doen. Anke koos uiteindelijk voor een bureauhouder met memoblaadjes en een vakje waar je pennen in kon zetten. Ik plakte er een sticker op met een toepasselijke tekst en deed de houders in een folieverpakking.

De laatste werkdag van Anke en Huub brak aan en het cadeau werd overhandigd. De collega’s waren er blij mee en het staat vast al klaar op de bureaus voor het nieuwe schooljaar.

Het was ontzettend leuk dit weer te mogen verzorgen.

Ook voor jou?

Zoek jij nou ook een afscheidscadeau, maar je kunt niets bedenken. La Touche Magique staat je bij met raad én daad. Neem contact op door te bellen of de appen op 085-060 24 68.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Happy Truffel - La Touche MagiqueEen pen met custom made clip voor Dex de Dialeeuw - La Touche Magique