Beauty avond

 In Blog

 Beauty avond - Enjoy beauty by Oriflame - La Touche MagiqueJoyce de Haan en Sonja van Duijnhoven, beiden brand partners van Oriflame, nodigen je uit voor een gezellige beauty avond inclusief een persoonlijk kleuradvies.

Joyce is al enige tijd betrokken bij Oriflame en heeft Sonja enthousiast gemaakt over de cosmetica en wellness producten met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Sonja gebruikt de Oriflame producten onder meer in haar cadeaus die zij als personal gift shopper bij La Touche Magique samenstelt. Samen hebben zij besloten een beauty avond te organiseren, en niet zomaar een beauty avond. Zij nodigden Brigit Gerrits van Stijl & Imago uit om de gasten een kleuradvies te geven.

Door middel van een uitgebreide analyse op o.a. huid- en haarkleur wordt het juiste kleurtype voor je vastgesteld. Brigit laat je met verschillende kleurcombinaties zien hoe te werken met de tinten die bij jouw kleurtype passen. Je ontvangt een kleurenkaart met daarop de voor jou ideale kleuren, die als basis dienen voor zowel jouw make-up als je garderobe.

Daarnaast kun je kennismaken met enkele Oriflame producten, waarna je zelf aan de slag kunt met make-up. Een echte look en feel dus.
Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Een waardevol avondje uit, waarbij je niet met lege handen naar huis gaat. Een goodiebag staat al op je te wachten..

De beauty avond staat gepland op vrijdag 6 mei aanstaande. Vlak voor moederdag, dus geef jezelf deze avond cadeau. Aanvang is 19.00 uur (locatie volgt later). Rond 22.00 uur sluiten we de avond af.

Deelname aan deze beauty avond kost € 25,-, inclusief hapjes, drankjes, kleur- en make-up advies, informatie over Oriflame, zelf aan de slag gaan met make-up én een leuk gevulde goodiebag.

De avond zal vanaf 10 deelnemers doorgang vinden. Het maximum aantal gasten is 12. Aanmelden kan tot 22 april: 085-060 24 68, ook voor WhatsApp.
Wij kijken uit naar jouw komst en maken er een gezellige avond van.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

Sokken gemaakt van koffieafval - relatiegeschenk - socks - La Touche MagiqueWat een top ondernemerschap - Boer zoekt Vrouw