Bestek en serviesgoed

 In Blog

Kinderbestek - La Touche MagiqueOp zoek naar bestek of serviesgoed?

Een baby geboren en jij wilt een kinderbestekje cadeau doen, met daarop de naam en de geboortedatum gegraveerd? La Touche Magique neemt de zorg hiervoor uit handen en pakt het geheel mooi voor je in.
Of je zoekt bestek en serviesgoed voor jouw organisatie, ook dan is La Touche Magique je graag van dienst.

Diverse designs

Kinderbestek is in diverse designs verkrijgbaar. Typisch meisjes- of jongensbestek of je kiest voor een van de leuke dierenuitvoeringen. Erg leuk vind ik de besteksets van Kikker of Pieter Konijn. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Het is maar net welk design en welke kwaliteit je aanspreekt.

Dat geldt uiteraard ook voor bestek voor volwassenen. Er zijn diverse prachtige ontwerpen. Wat spreekt jou aan? Modern of klassiek? Je zegt het maar.

De finesse van bestek en serviesgoed

De finesse van bestek zit in de kleinste details. Dat zie je terug in het bestek dat La Touche Magique je mag aanbieden. Het kinderbestek is tot in de kleinste details verfijnd, voor jarenlang eetplezier.

En geef toe, ligt jouw kinderbestekje of dat van je kind(eren) niet nog steeds in de bestekla? Altijd een mooie herinnering aan vroeger. Dus een supermooi, waardevol cadeau voor de pasgeborene.Serviesgoed en bestek - La Touche Magique

Die finesse zie je tevens terug in het bestek en het serviesgoed dat ik volwassenen te bieden heb. De meest prachtige uitvoeringen. Ik ben benieuwd naar wat jouw smaak is.

Bestek en serviesgoed voor volwassenen

Als gezegd, levert La Touche Magique dus niet alleen kinderbestek. Ik verzorg ook complete besteksets of serviesgoed. Voor als jouw zoon of dochter op zichzelf gaat wonen. Of voor als jouw serviesgoed of bestek dat je in jouw vergaderruimtes gebruikt aan een oppimpbeurt of vervanging toe is. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

The sky is the limit - La Touche MagiqueEen dag vol verrassingen - La Touche Magique