Bingo!

 In Blog

La Touche Magique-bingo

Toen ik met La Touche Magique begon, bedacht ik cadeaus te gaan verzorgen voor alle feestelijke gelegenheden. Voor onder meer verjaardagen, Sinterklaas, Kerst, jubilea, geboortes, huwelijken of zelfs voor een afscheid. Waar ik zelf nog niet op gekomen was, is het fenomeen bingo.

Ik werd benaderd voor het verzorgen van bingocadeaus. Geweldig! En ja, natuurlijk, graag! Zo zie je dat – ook voor mij – een verrassing in een klein hoekje zit. In dit geval betreft het een hotel en attractiepark. Zij bieden exclusieve all-in arrangementen tijdens Kerst en Oud en Nieuw en met Kerst staat er een bingo op het programma. Als ik zie welke cadeaus er te winnen zijn, zou ik graag van de partij zijn. Het spelelement schept een onderlinge band tussen de gasten. Een spel waarbij geluk de enige factor is die speelt en geen strijd, waarbij het recht van de sterksten geldt. Zou ook niet echt toepasselijk zijn met Kerst. Nee, gewoon een gezelschapsspel.

Bingo doet me denken aan mijn moeder. 82 jaar is ze en verdrietig genoeg ondervindt ze momenteel de kwalen van ouderdom. Dat doet me eens te meer beseffen dat je van de geneugten des levens (ahum) moet genieten, nu het nog kan. Ze ging altijd trouw naar bingo’s in de buurt of in het verzorgingshuis. Een geluksvogel was ze zeer regelmatig, want dan keerde ze weer huiswaarts met een pak koffie, een blik soep, een handdoekenpakket of wat dan ook. In een grijs ver verleden hebben zij en mijn vader zelfs een bankstel gewonnen! Nu zijn dit niet de prijzen die ik voor mijn klant bij elkaar gezocht heb, maar eigenlijk maakt het ook niet uit welk budget je beschikbaar maakt voor de cadeaus; het gaat om de gezelligheid. Drankje, hapje; BINGO! Leuk!

Met Kerst, met Sinterklaas; al of niet met ingehuurde spelleider. Het maakt niet uit bij welke gelegenheid. Het spel kan eigenlijk altijd gespeeld worden. Ik denk graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw eigen bingo. Gewoon even contact opnemen.

Ik voelde me overigens wel een beetje Sinterklaas gisteren, toen ik voor de kinderbingo op pad mocht. Ik zal zo ‘ns een warme chocolademelk gaan maken, toefje slagroom, speculaasje….hoor de wind waait door de bomen…

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

La Touche Magique-hier doe ik het voorLa Touche Magique prijsvraag