Blossombs als cadeau voor Valentijnsdag

 In Blog

Blossombs voor Valentijnsdag - La Touche Magique De vrijdag voor Valentijns(maan)dag een telefoontje; of we nog iets leuks konden verzorgen voor de medewerkers van een basisschool. Om ze een warm toe te dragen en de waardering voor hun inzet te tonen, zeker in deze tijd die veel flexibiliteit van ze vraagt.

Oeps, op zo’n korte termijn iets regelen, is wel een uitdaging. Maar uitdagingen gaan we niet uit de weg, wel met de mededeling dat we geen garanties kunnen geven voor tijdige levering. We legden een drietal voorstellen neer en gekozen werd voor een kaart met een Blossombs zaadbommetje erop.

Blossombs zijn kleurrijke zaadbommetjes gemaakt in eigen land, gevuld met biologische, wilde bloemzaadjes en 100% natuurlijke ingrediënten. Ze zijn in diverse uitvoeringen en hoeveelheden verkrijgbaar. In leuke brievenbusdoosjes bijvoorbeeld.

Blossombs voor Valentijnsdag - La Touche MagiqueBestelling snel geplaatst, maar helaas bleek later op de dag dat de kaart niet op tijd voor Valentijnsdag zouden arriveren. Dan is het altijd even balen, maar ook snel weer schakelen. We stelden voor dat we een “liefdes”brief in de vorm van een hart zouden maken en dat het echte cadeau dan later in de week zou volgen. Zo gezegd, zo gedaan.

“𝓮𝓿𝓮𝓻𝔂 𝓯𝓵𝓸𝔀𝓮𝓻 𝓫𝓵𝓸𝓸𝓶𝓼 𝓲𝓷 𝓲𝓽𝓼 𝓸𝔀𝓷 𝓽𝓲𝓶𝓮
Ik ben blij dat jij dat hier doet. Thx.”, aldus de directeur van de basisschool richting zijn medewerkers.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

Wat weet jij al van geuren? - La Touche MagiquePaascadeau - paashaas - La Touche Magique