Een bos bloemen; een warm gebaar

 In Blog

La Touche Magique - bos bloemen als cadeauVanochtend werd ik blij verrast met een bos bloemen. Van mijn broers en zussen als felicitatie met het starten van m’n eigen onderneming.

Een bos bloemen is een van de vele mogelijkheden waarmee je iemand kunt verrassen. Op vrolijke momenten zoals de start van een eigen bedrijf, een jubileum, een verjaardag; er zijn zoveel gelegenheden waarop je iemand in het zonnetje kunt zetten.

Ook kan jouw steunbetuiging gepaard gaan met een toepasselijk cadeau. Bijvoorbeeld bij een overlijden of een ziekenhuisopname. Een kaartje of een bos bloemen, een warm gebaar, waarmee jij jouw betrokkenheid toont.
Ook als bedrijf krijg je met dit soort momenten te maken.

La Touche Magique ontzorgt je niet alleen bij het verzorgen van cadeaus voor je medewerkers, zoals bij Kerst. Ook dit soort individuele cadeaumomenten kan opgenomen zijn in jouw abonnement bij La Touche Magique. Een jaar lang jouw attenties verzorgd, zelfs op dit soort incidentele gebeurtenissen. En opnieuw geldt: La Touche Magique de zorg, voor jou de glimlach op het gezicht van de ontvanger of de blijk van waardering omdat dat je aan hem denkt.

Neem voor meer informatie contact op; 085-060 24 68.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Blog Ik maak het verschilEen pen als relatiegeschenk - La Touche Magique