De Brilclip

 In Blog

Je haar niet langer in de knoop met BrilClip BrilClip - La Touche MagiqueRaak jij regelmatig je bril kwijt? Of je haar totaal in de war door een bril die er in vast zit. Dat is met de BrilClip verleden tijd.

Je ziet regelmatig dat mensen hun bril op hun hoofd zetten. “Niet doen”, zegt de opticien. Het is slecht voor de bril, brilpootjes worden wijd en de glazen vet. Nu kan je hem natuurlijk in je borstzak doen, maar guess what, even bukken en hij ligt op de grond.

Ik zelf heb een varifocale bril, maar er zijn er genoeg voor wie dat nog een stapje te ver is. Zij lopen nog met een losse leesbril op zak. Of als het zonnetje lekker schijnt, is het wel zo fijn om je zonnebril snel op te kunnen doen. Wat een gehannes met al die brillen dan, hè?

BrilClip in diverse kleuren - La Touche MagiqueDaarvoor is de BrilClip uitgevonden. Verkrijgbaar in diverse kleuren, waar je jouw bril in kunt hangen.

De clip heeft sterke magneten, dus geen speldgaatjes in de kleding. Je maakt hem eenvoudig vast aan je blouse of shirt of waar je ook wilt. Zelfs op het strand is hij erg handig; maak hem simpelweg aan je zwembroek of badpak vast.

Lees hier voor meer info over de BrilClip®.

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Shop - lavendel - La Touche MagiqueBluetooth draadloze draagbare luidspreker - La Touche Magique