Cadeaus voor mannen en met een knipoog

 In Blog

Update d.d. 30-03-2019: De cadeaus van La Touche Magique zijn niet langer bij Alumiz verkrijgbaar, met uitzondering van de chocoladewijnen. Ik bedank Twan en zijn team voor hun inzet en de verkoop de afgelopen periode. 
Als je geïnteresseerd in één of meerdere cadeaus, neem dan gerust contact op. Of laat mij jou contacten.

Daar staan ze dan! De cadeaus met een knipoog en de geschenken om de man mee te verrassen. Een kleurrijk geheel en een mooie aanvulling op het assortiment van Alumiz.

Spanning; vindt de klant ze net zo leuk als ik?
Enthousiasme; de eerste cadeaus die ik live te koop heb.
Onrust; is het wel duidelijk dat dit slechts een kleine greep is uit de mogelijkheden die La Touche Magique biedt?
Dankbaar; voor lieve vrienden en familie die mij op mijn weg hiernaar toe altijd hebben gesteund, op wie ik kan bouwen en voor Brigit en Sophie die mij hebben geholpen de schap mooi in te richten.
Trots; weer een mijlpijl in mijn nog jonge bestaan.
Feestelijk; hier mag best een lekker taartje bij om het te vieren; met mijn lieve zoon die op geheel eigen wijze een belangrijke steen bijdraagt in het besluit mijn hart te volgen.

Eigenlijk zou ik de ladder willen pakken om het van de daken te schreeuwen, maar gezien de regen en de daarmee gepaarde gladde dakpannen, laat ik dat in dit geval maar even achterwege. 😉

Komt dat zien en verwonder jezelf en verras de ander met leuke betaalbare cadeaus. Bij Alumiz, Dorpsstraat 41 in Groesbeek.
Want La Touche Magique, Daar pak je mee uit!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

La Touche Magique bij Wico's WinkeltjeCadeaubon van La Touche Magique