Cadeauwinkel; Lavendel versus La Touche Magique

 In Blog

Shop - lavendel - La Touche MagiqueVroeger, tientallen jaren geleden, wist ik het al, ik wilde een cadeauwinkel beginnen.

Ik deed mijn inspiratie hiervoor op in Frankrijk, in een klein plaatsje genaamd Goudargues. Daar bevond zich een kleine winkel waar m’n ogen niet uitgekeken raakten. En telkens als ik de kans kreeg, glipte ik er naar binnen. Ik zie de zakjes met lavendel nog liggen, heerlijk roken die. Het is nu ook de lievelingsplant in mijn tuin.

Het duurde dan ook niet lang of ik wist het, mijn shop zou Lavendel komen te heten. Ik zag het al helemaal voor me. De kleur paars als hoofdmoot, gecombineerd met grijze of crème kleuren en hout. Ik wist zelfs al hoe de deurbel zou klinken.

Inmiddels is er alleen de La van de naam overgebleven 🤣 en de fysieke cadeauwinkel heeft plaats gemaakt voor wat ik nu doe, het personal gift shoppen zonder standaard assortiment.
En dat bevalt uitstekend en was de juiste keuze voor het moment in mijn leven. Ik blijf dromen van een shop. En ik geloof er heilig in, dat komt als het komt. Ik heb nog niet de ideale plek gevonden, nog niet de ideale situatie, nog niet de ideale samenstelling bedacht – want wie mij kent “het wordt echt niet standaard alleen maar cadeaus”.

Voor nu heerlijk verder met het verzorgen van cadeaus en relatiegeschenken en stiekem dromen over de toekomst in de lavendelvelden in mijn tuin (ok, paar struikjes, maar beetje overdrijven mag best in magieland).

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

Wie het kleine niet eert - La Touche MagiqueBrilClip - La Touche Magique