Een ecologisch heerlijk geurend cadeau – Candelis

 In Blog

Geurkaars - Candelis - ecologisch - La Touche MagiqueVan de week kennis gemaakt met een prachtig bedrijf; Candelis.

Een van de mooie aspecten aan ondernemer zijn, is dat je andere ondernemers ontmoet die met een zelfde passie en een zelfde gedrevenheid hun zaak runnen. Jochen en Petra zijn zo’n ondernemers. Vorige week (alweer) sprak ik ze. Met elkaar in contact gekomen via een relatie van me. Bedankt, Martine.

Het ware feel good gevoel komt tot leven, zoals zij zelf hun producten introduceren. Jochen en Petra ontwikkelen en verkopen heerlijke, ecologische en exclusieve geurende kaarsen, wax bars – wellicht bekend als wax melts – , cosmetica en geurkaarsen. Dit onder de naam Candelis. Het bijzondere van hun producten, die zich uitstekend lenen voor cadeaus – vandaar ook ons contact natuurlijk 😉 – is dat ze én 100% milieuvriendelijk zijn, ze ingrediënten van bloemen en planten bevatten, een 40% langere gebruiksduur kennen dan soortgelijke producten op de markt. En last, but zeker not least, Petra stelt zelf de geuren samen. En geloof me, ze zijn heerlijk. Ik heb mijn overgevoelige neus al kostelijk z’n werk laten doen. Het mooie met deze natuurlijke geuren is dat ze herinneringen naar boven halen, dat je ze als het ware herbeleeft.

Anti insecten kaars - Candelis - ecologisch - La Touche MagiqueIk noemde al even de gebruiksduur van de producten van Candelis. De geurkaars bijvoorbeeld kent een aantal branduren van 40 tot 90 uur, afhankelijk van de grootte van de kaars. Zo is er ook een anti insectenkaars, perfect voor deze tijd van het jaar als je gezellig buiten zit. In eerste instantie zou je kunnen schrikken van een prijs van € 34,95, maar als je hoort dat deze kaars 80 tot 90 branduren kent, dan is het zijn prijs echt wel waard.

Een erg leuk product, mooi als brievenbuscadeau, zijn de wax bars, wellicht jou beter bekend als wax melts. Mooi vormgegeven als je ze kent van de chocolade repen, afbreekbare blokjes. Gemaakt van soja wax en, als gezegd, 100% eco friendly. Hierdoor is er sprake van een schonere verbranding en een langere brandtijd. 50 grams kent minimaal 40 branduren, 100 grams 80. Verkrijgbaar in de meest heerlijke geuren en verpakt in een uniek doosje van PaperWise papier. Aan een milieuvriendelijke bijpassende brander wordt gewerkt.

Ben jij geïnteresseerd in de Candelis producten? Als cadeau; voor jezelf of voor een ander. Informeer naar de heerlijke geuren en mogelijkheden. En dan wil ik uiteraard heel graag bij welke geur welke herinnering er bij jou naar boven komt. Geurend de zomer tegemoet!

Wax bars - wax melts - Candelis - ecologisch - La Touche Magique

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

EK 2021 ruiteniwsserreclame - La Touche MagiqueEen barbecue zomerpakket - La Touche Magique