Chocolade doet het altijd goed

 In Blog

Chocolade doet het altijd goed als cadeau

Bonbons doen het altijd goed - La Touche MagiqueVanochtend een post op facebook geplaatst met cadeaus die je met Pasen kunt geven. Chocolade is een van die geschenken. Het smaakt en doet het trouwens niet alleen met Pasen goed, altijd wel eigenlijk.

Vorige week sprak ik Chantal Müskens uit Groesbeek. Zij heeft een sublieme bijbaan; de bonbons proeven die haar man Paul maakt. Haha, heerlijk toch.

Het woord bonbon komt uit het Frans en betekent letterlijk “goedgoed”. Nou, dat kan je in deze wel zeggen. Een heerlijke lekkernij, die er ook nog ‘ns fantastisch uitziet. Ook ik heb ze samen met een vriendin mogen proeven en we waren het er unaniem over eens; “aanrader”.
Chantal vertelde me dat er diverse smaken verkrijgbaar zijn, dus voor ieder wel wat wils.

Een cadeautip dus, deze heerlijke lekkernij van MÜCHO die nu ook via La Touche Magique verkrijgbaar is. Echt iets heel anders dan de gangbare doosjes die je in de supermarkt aantreft. Hier proef je niet alleen dat er aandacht aan is besteed, ook is dat te zien aan de uitstraling van de bonbon; een mix van mooie kleuren en vormen.

Wanneer je ze cadeau kunt doen? Nou, wat denk je van Secretaressedag, Pasen, een verjaardag en zo kan ik nog wel even doorgaan. Grotere aantallen? Passend bij het bedrijf? Alles is bespreekbaar en we gaan samen kijken wat de mogelijkheden zijn. 085-060 24 68 (ook voor WhatsApp)

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Hand beschilderde vaas Gilazi - La Touche MagiqueWordt Secretaressedag Thank You Assistant Day - La Touche Magique