Dag van de Leerkracht

 In Blog

De Dag van de Leerkracht - Dag van de Leraar - La Touche MagiqueDe Dag van de Leerkracht. Een dag waarop het onderwijzend personeel in het zonnetje gezet wordt.

Ik werd gevraagd om een leuk cadeautje te verzinnen voor het team van een basisschool, 25 stuks. Nu kan ik natuurlijk 25x hetzelfde geschenk voorstellen, maar ditmaal opperde ik iets anders. Een idee dat enthousiast ontvangen en dus uitgevoerd werd.

De directeur ging rond met een koord met enveloppen. Iedereen mocht daar 1 envelop uit trekken. In die envelop een uniek nummer en de volgende tekst:
“Het is het hele jaar hard werken en is een beetje ontspanning tussendoor wel op z’n plek. Zin om een spelletje mee te doen? Een gokje wagen? In deze envelop bevindt zich een nummer dat correspondeert met een van de cadeautjes die uitgestald staan in de koffiekamer.
Een cadeautje, omdat je het verdiend hebt. Het verrassingseffect, omdat het onderwijs ook nooit saai is en verrassingen regelmatig om de hoek komen kijken.
Dank je wel voor jouw inzet, top om jouw in ons team te hebben.”

En zie op de foto het resultaat zoals de Directeur de cadeaus had uitgestald. Dat moet een heus verrassingsfeestje zijn geweest daar.
Nadien ontving ik wat foto’s – leuk! – en een appje: “Cadeautjes waren 👍🏻. Ze waren er erg blij mee. 😃”.

Op welke manier stond jij stil bij de Dag van de Leerkracht?

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

verjaardagscadeau voor 60-jarige - een pepermolen en een zoutmolenLa Touche Magique