Dag van de Roodharigen

 In Blog

Red hair day - Dag van de Roodharigen - La Touche MagiqueI’m having a RED hair day. Guess what! Dat heb ik iedere dag 🤣. Vandaag is het echter extra speciaal, omdat het Internationale Dag van de Roodharigen is.
Heel eerlijk, voor mij hoeft het niet zo. Dagen of events, omdat je net iets anders bent dan de meeste mensen. So what. Iedereen is toch speciaal.
Ik vind het wat anders als er een dag wordt uitgeroepen om ergens aandacht voor te vragen. Ook vandaag bijvoorbeeld is het Internationale Dag ter Herdenking van de Slavenhandel (en de afschaffing ervan).
Maar goed, als ik dan toch extra speciaal mag zijn, dan maar de dag aangrijpen om iets speciaals te doen. Onlangs kreeg ik dit boek #cadeau van Lisette Sillessen van Lisil Coaching. Samen met haar start ik vandaag een cursus geluk in 40 dagen, van dromen naar doen. Ik heb er zin in en ben heel benieuwd wat het ons brengt. Bedankt, Lisette, voor dit bijzondere #cadeau. 😘

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Dex de Dialeeuw als sleutelhanger - La Touche Magique