De meerwaarde van een give away

 In Blog

Heb jij wel eens stil gestaan bij de meerwaarde van een give away?

mag-ik-bij-je-op-de-koffie-komen-om-jouw-kerstwensen-te-bespreken-la-touche-magiqueStel je voor dat jij een afspraak hebt met een potentiële klant. In het gesprek laat je uiteraard zien wat jouw bedrijf voor die ander kan betekenen. Het is een goed gesprek geweest, maar het heeft nog niet direct tot een opdracht geleid. Wellicht weet je ook dat er naast jou meerdere collega ondernemers het gesprek zijn aangegaan. De dagen na het gesprek zal jij ongetwijfeld nog in gedachten zijn, maar al gauw stort jouw lead zich weer op zijn werk en naarmate de tijd verstrijkt, verdwijn je langzaam naar de achtergrond. Iets wat niet wenselijk is, jij wilt immers in the picture blijven voor het moment daar is dat er wel een concrete offerte uitgebracht mag worden.

Hoe blijf je in het vizier?

Dat kan op verschillende manieren. Een daarvan is een give away te overhandigen aan het einde van zo’n eerste gesprek. Iets tastbaars, iets dat zich direct aan jou doet herinneren. Iets dat bijvoorbeeld zichtbaar op het bureau geplaatst kan worden, uiteraard met jouw logo of slogan erop. Een andere manier is iets toe te sturen enkele dagen nadat jullie gesprek is geweest. Een dank je wel voor het aangename gesprek en dus een reminder aan jouw bedrijf. Of een combinatie van deze twee natuurlijk.

Wat bij jou past?

Als personal gift shopper bedenk en regel ik graag iets passends voor je. En dat kan als het gaat om cadeaus, relatiegeschenken, promotionele artikelen, kerstpakketten. Je zegt het maar. Zonder assortiment, zelfs the sky is geen limit 😉. Door mijn uitgebreide netwerk en ervaring weet ik altijd wel wegen te bewandelen naar jouw perfecte give away.
Magische relatiegeschenken - La Touche MagiqueMijn creativiteit komt ook tot uiting als het gaat om het personaliseren van een cadeau. Ik denk net even iets verder door dan je mogelijk tot nu toe gewend bent bij anderen. Soms wordt er een digitaal bestand aangeleverd dat niet bruikbaar blijkt te zijn voor drukwerk. Of ik los het zelf op of ik heb daarvoor mijn connecties. Ik denk met je mee hoe jouw quote of jouw logo het best tot z’n recht komt op een product. En tot slot of een kaart of iets dergelijks nog een toegevoegde waarde heeft. Is dat het geval? Ook dan regel ik het voor je.

Wie is La Touche Magique dan?

Ik ben Sonja van Duijnhoven, samen met mijn zoon woonachtig in Groesbeek; aangenaam! Ik nodig je uit mijn introductiefilm ‘ns te bekijken waarin ik nog duidelijker uiteen zet wat ik voor je kan betekenen.
Vragen? Een e-mail of een telefoontje zie ik graag tegemoet; 085-060 24 68 (ook voor WhatsApp).

 

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

vakantie tijd - trolley - Enrico Benetti - La Touche MagiqueZelf je kerstpakketten samenstellen plus een gratis hotelovernachting - La Touche Magique