De symboliek achter een kerstpakket

 In Blog

De symboliek Samenwerking als kerstpakket of ander relatiegeschenk.

De symboliek van een kerstpakket vertelt jouw boodschap als vanzelf

Het is altijd mooi een symboliek aan een cadeau te geven. Of het nu gaat om een kerstpakket of relatiegeschenk op een ander moment. Het cadeau past bij de boodschap erachter.

In mijn kerstshop vind je diverse thema’s, maar ik laat je vandaag graag deze set zien, die ik zelf erg mooi vind. Mooi in haar eenvoud en uitstraling.

Zonder jouw medewerker(s) of zonder jouw relatie(s) ben je nergens. Je hebt ze nodig om verder te komen met jouw bedrijf.
Ook al ben ik een zzp-er, toch werk ik niet alleen. Ik heb mijn leveranciers nodig die me voorzien van de meest prachtige producten. Ik heb collega ondernemers nodig om van tijd tot tijd van gedachten te kunnen wisselen over zaken waar ik het lastig vind in mijn eentje een beslissing te nemen. Ik heb logischerwijs klanten nodig om La Touche Magique draaiende te houden.

Dat je dankbaar bent voor dit soort contacten mag duidelijk zijn. En dat je daar met Kerst uiting aan wilt geven met een geschenk, zal zeker gewaardeerd worden.

Deze set heeft de symboliek “samenwerking”. De flesjes (50 cl ieder, een Spaanse rode en witte wijn) passen door hun vorm perfect in elkaar en vormen een mooi geheel. Verpakt in een mooie geschenkdoos. € 25,- excl. B.T.W. en eventuele verzendkosten.

Past dit geschenk perfect bij jouw boodschap achter het kerstpakket? Ga dan naar de kerstshop. Wil je er eerst meer over weten, neem dan gerust contact op.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

Een tas met bedrukking voor een memorial - La Touche MagiqueEen belletje over kerstpakketten - La Touche Magique