Nieuwe begroetingsrituelen

 In Blog

Bluetooth draadloze draagbare luidspreker - La Touche Magique

Gisteren kreeg ik een attent WhatsApp bericht van iemand waarin zij een drietal nieuwe begroetingsrituelen op een rijtje zette ter vervanging van het handen schudden. Een belangrijk detail was bij alledrie het oogcontact. Dit gecombineerd met een knikje, een zwaai of een elleboog-touch. Heel mooi bedacht en passend bij haar professie als hospitality gastvrouw. Welke mij het meeste aansprak, was de vraag.
Ik moet bekennen dat geen van drie voor mij persoonlijk de handdruk kan vervangen en ik kan er ook best van balen dat dit stukje minimaal fysiek contact nog niet mag; laat staan een knuffel uitdelen.

Toen ik er verder over door dacht, bedacht ik een vierde optie; een erg vrolijke begroeting moet ik zeggen. Bewust vrolijker in deze beladen tijd. Wat als je iemand tegen komt en je geeft elkaar een heupstoot, waarbij je elkaar in de ogen kijkt. Dus julie beider linker of rechter heupen tegen elkaar. Het woord stoot associeer ik niet direct met iets vrolijks, dus maak ik er gewoon de heup swing van. Zie je het voor je? Veel leuker toch. Iemand nog een leuke zin openingszin misschien aan toe te voegen?

En zoals ik ben, doe ik er nog een schepje bovenop, een extra touch, een La Touche Magique. Draag jij op dat moment je draadloze bleutooth speaker bij je? Zet er gerust een vrolijk muziekje bij op , Samba de Janeiro of zo. Of weet jij een beter nummer dat er bij past?

Heb jij nog geen draadloze speaker? La Touche Magique heeft er nog enkele staan. Voor slechts € 25,95 per stuk mogen ze weg. De speaker is gemaakt van stevig materiaal, dus kan wel tegen een stootje; met draagriem! Uitermate geschikt voor buitengebruik. Voor een lekker muziekje op vakantie, tijdens de picknick in het bos of op het strand. Bedraad of via bluetooth, usb of micro SD te gebruiken. Het exemplaar op de foto is op voorraad – nog -; andere merken op aanvraag.

En voor je het weet, doet iedereen om je heen – op 1,5 meter afstand – mee met de heupswing. Ik zie het helemaal voor me. #grootinbeeldingsvermogen .

Ook leuk als cadeau.

P.s. ik zal straks ‘ns even kijken of ik mijn zoon zover krijg samen een demo heupswingen te geven, met muziek….wordt vervolgd…of niet  #nietopsocialemediazettenhèmama

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

BrilClip - La Touche MagiqueWaardevolle service - La Touche Magique