Drop voor de Dag van de Leraar

 In Blog

Drop - Dag van de Leraar - La Touche MagiqueChocolade, snacks, wijn…. Allemaal lekkernijen die uitstekend in een cadeau verwerkt kunnen worden. En dan mag daar in dit rijtje natuurlijk drop niet vergeten worden. Ik ben weliswaar zelf geen grote snoeper, maar een dropje zo nu en dan, dat gaat er wel in. Wat zeg ik “één!”. Nee, natuurlijk niet, dat zijn er dan altijd meer 😉.

Zo’n leerkracht als jij,
daar loop je toch mee weg!

5 oktober, Internationale Dag van de Leraar. Wil jij jouw waardering voor jouw leerkracht(en) laten blijken? Een heerlijk dropje leent zich hier uitstekend voor. Op de afbeelding een zakje met heerlijke glutenvrije drop op basis van natuurlijke ingrediënten. Het is zoete drop met een zoute nasmaak. In de vorm van een lopertje!

Dit heerlijke dropje komt uit handen van Het Nijmeegs Lopertje. Marloes van der Kemp heeft dit dropje bedacht. “Als echte Nijmeegse vond ik dat de stad een lekkernij als souvenir kon gebruiken. Nijmegen is een echte “loop”stad, denk maar aan de Nijmeegse Vierdaagse. Zo ontstond dit Nijmeegse lopertje, dat niet alleen ingezet wordt als souvenir, maar zich ook uitermate leent voor give away of cadeautje. Zoals bijvoorbeeld voor de Dag van de Leraar”.

Drop als cadeau

Met het woord lopen zijn vele uitspraken te bedenken, zodat je dit lopertje ook als cadeau voor je medewerkers of je relaties in kunt zetten. En of je de dropjes nu in dit foliezakje wilt hebben of iets anders. Graag maak ik van deze lekkernij een toepasselijk cadeau voor jou.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Taart ROVINIJ - La Touche MagiqueEen tas met bedrukking voor een memorial - La Touche Magique