Een cadeau voor de finalisten van Yonex Dutch Open 2019

 In Blog

Een cadeau voor de finalisten van de Yonex Dutch Open 2019Een cadeau voor Yonex Dutch Open

Vandaag was ik aanwezig bij Yonex Dutch Open Badminton. Dat wilde ik wel ‘ns meemaken. En alhoewel ik geen sportliefhebber ben, moet ik bekennen dat ik de spanning van de wedstrijd voelde. Er werden echt superknappe potjes badminton gespeeld.

Even moest ik denken aan de wedstrijdjes die we vroeger op straat speelden. Niet te vergelijken natuurlijk, want tjee…wat waren de duo’s op elkaar ingespeeld en wat speelden de eenlingen goed en fanatiek. Topsport!

Ik mocht het cadeau voor de finalisten verzorgen; supertrots hierop natuurlijk. Het moest een typisch Hollands cadeau worden dat niet te zwaar mocht wegen en niet te groot mocht zijn. Het moest immers mee het vliegtuig in kunnen met de internationale finalisten.

Vorig jaar werd gekozen voor een Delfts blauwe smeermessenset. Dit jaar wederom een mooi Boska product: partyprikkers met kaasjes in een echt Hollands klompje. Verpakt in een toilettas met een persoonlijk bedrukking erop.

Yonex Dutch Open 2019

Een cadeau voor de finalisten van de Yonex Dutch Open 2019Internationaal topbadminton in Almere! De Yonex Dutch Open maakt onderdeel uit van het Olympisch kwalificatietraject Tokyo 2020. Top 20 spelers van de wereld en alle Nederlandse topbadmintonners deden mee.

Robin Tabeling en Selena Piek zorgden voor een historische prestatie op dit evenement. In een goed gevuld Topsportcentrum Almere versloeg het Nederlandse koppel in de finale van het gemengddubbel Chris en Gabrielle Adcock (WRL-12) uit Engeland. Het werd 21-17 en 21-13. Het was voor het eerst in de geschiedenis dat Nederland dit onderdeel wint.

Bron: dutchopen.nl

Wil je alle uitslagen weten, bekijk dan de pagina hiertoe op de site van Yonex Dutch Open Badminton.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Award beeldje trofee - La Touche MagiqueEr is meer tussen hemel en aarde - kerstverhaal - La Touche Magique