Een custom made verjaardagskalender

 In Blog

Een custom made verjaardagskalender - La Touche Magique

Angela van Cafetaria Rikken is een van die ondernemers die begrijpt dat je medewerkers die zo belangrijk zijn in je bedrijf niet alleen met lovende woorden en een schouderklopje waardeert. Ze af en toe in het zonnetje zetten met een cadeau onderstreept hoe waardevol ze zijn.

Niet altijd heb je zelf goede ideeën en kan je zelf de creativiteit vinden – al ontbreekt het zich daar bij Angela niet aan 😉. In zo’n geval schakel je La Touche Magique in. Ik denk met je mee of neem het denkwerk van je over en verzorg zo de geschenken voor jouw personeel en relaties, op welk moment dan ook.

Angela en ik hebben het genoegen al een paar keer samengewerkt te hebben en voor de Kerst wist ze ook mij weer te vinden. Ze wilde met haar team gaan shoppen bij Alumiz Bijoux and More Shop in Shop, maar vond het ook leuk daar een soort van fotoshoot te houden. Daarnaast een aanvullend cadeau met de foto’s die daar uit voort zouden vloeien. Ik sparde met Annelies van Annelies de Bruin fotografie en we gingen samen met Angela om tafel. We waren het er over eens, een foto in een fotolijstje zou oubollig en niet origineel zijn en waarschijnlijk zou zo’n lijstje niet eens ergens neergezet worden. Er werden wat andere ideeën geopperd tot ik zei “hee, is een verjaardagskalender iets?!” En dat idee werd vol enthousiasme ontvangen. En hoe leuk is het als verschillende ondernemers tezamen komen tot één product; ieder z’n professie. Zo moest de kalender dus ook ontworpen worden, want als ik dan een idee heb, dient het ook z’n uitstraling te hebben die passend is. Ik nam contact op met Ellen van Reclame Ellen en zij was gelijk enthousiast.

En kijk naar het resultaat! Van een idee, tot het maken van foto’s, het ontwerpen van een design á la Cafetaria Rikken tot een geweldige verjaardagskalender. De verjaardagen van de medewerkers er alvast op ingevuld.
De kalender werd extra speciaal toen na de avond bij Alumiz bleek dat een van de medewerkers ernstig ziek was en heel verdrietig niet lang daarna kwam te overlijden. Naast in de harten van familie, vrienden en haar liefdevolle collega’s blijft zij op deze manier altijd in herinnering.

Wat hebben we er samen een mooi cadeau van gemaakt!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Engel gezien - La Touche MagiqueEen cadeau voor Valentijnsdag - La Touche Magique