Een dankjewel cadeau voor Honda

 In Blog

Een dankjewel cadeau voor Honda - La Touche MagiqueOf ik een dankjewel cadeau kon verzorgen voor 2 collega’s die weg gingen bij Honda. “Ja, natuurlijk. Leuk!”

Vorig jaar kwamen Honda en ik in contact met elkaar om cadeaus voor de thuiswerkende collega’s in de Benelux te verzorgen. Dat beviel dusdanig goed dat men ook nu mij weer wist te vinden. Super uiteraard.

We kwamen uit op een serveerplank met hapjes en een lekkere drank en ik deed wat voorstellen voor de samenstelling daarvan. Vaak is het zo dat als je kiest voor een eenduidige uitstraling, bijvoorbeeld producten met dezelfde soort etiketten in een bepaald thema, dat je dan minder te besteden hebt in verband met de prijs die je daarvoor betaalt. Dat vind ik altijd best zonde, omdat je ook op andere manieren een mooie uitstraling kunt hebben. De klant was het met me eens.

Om toch in het “dankjewel” thema te blijven, bedacht ik verschillende uitspraken en plakte deze op de producten. Voor de fles gin ontwierp ik een etiket – to gin or not to gin, that’s the question. De plank werd voorzien van een gravure en ik maakte er een mooie kaart bij in de rode Honda kleur.
Het lastigste van alles vind ik het moment nadat ik de pakketten naar de bezorgdienst heb gebracht. Fingers crossed dat er geen vertraging of erger nog optreedt. Maar gelukkig ging alles goed.

Ontvangers blij, klant blij en ik een big smile. Tijd om er op te proosten; jammer dat ik geen toepasselijke gin in huis heb. Voor mezelf toch ook ‘ns zo’n mooie fles ontwerpen 😉.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Cadeau voor moederdag - lokaal - La Touche MagiqueOranje voetbal cadeaus - cadeaupakket - La Touche Magique