Een een-tweetje voor La Touche Magique

 In Blog

Een een-tweetje; voortaan kan het zijn dat je gebeld wordt door Titus. Laat je voorlichten en wij spreken elkaar later.“Best druk, zo in je eentje”. Ken je ‘m nog? Ik gebruik hem regelmatig in gesprekken met vrienden of collega ondernemers. What about an “een-tweetje”?

Want als zzp-er kan ik het oprecht echt druk vinden, zo af en toe, helemaal alleen.

Reclame maken, teksten schrijven, website up to date houden, boekhouden, je social media bijhouden, netwerken; en dan heb ik het nog niet eens over mijn core business, het personal gift shoppen.⠀

De laatste tijd denk ik net even iets vaker: “Kan ik dit uitbesteden? Aan wie?” Mijn broer verricht wat werk voor de webshop voor me en vorige week heb ik besloten ook een stukje sales uit te gaan besteden. Ik vind het niet leuk, de “koude” markt benaderen, ben er naar mijn mening niet goed in en toch is het nodig om verder te groeien.⠀

Jakkie, lelijke termen vind ik het, sales en de koude markt, maar ja, toch maar even heel zakelijk gesteld zo, want je weet gelijk wat ik bedoel, toch? Hoe zou jij het noemen? Een bedrijf wijzen op hoe het ontzorgd kan worden als het gaat om cadeaus, relatiegeschenken, promotie-artikelen en kerstpakketten. De meerwaarde van een personal gift shopper toelichten, o.a. de besparing in tijd en geld namelijk plus de originaliteit.⠀

Maar goed, vanaf maandag zou het zomaar ‘ns kunnen zijn dat Titus je belt; tenminste als je nog niet eerder met mij te maken hebt gehad. Nu is er met name aandacht voor jouw kerstgeschenken. Laat je gerust voorlichten door hem, dan spreken wij elkaar later hopelijk.⠀

Best gezellig, zo’n een-tweetje; leuk woord, en dat voor iemand die alles behalve een voetbalfan is.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Kerstpakket samen - La Touche Magique