Een gepersonaliseerd relatiegeschenk

 In Blog

Update d.d. 22-09-2021: De cadeaus van La Touche Magique zijn niet langer bij Alumiz verkrijgbaar. Daarnaast is de naam van de winkel gewijzigd in Oeii Concepstore. Ik bedank Twan en zijn team voor hun inzet en de verkoop de afgelopen periode. 
Als je geïnteresseerd in één of meerdere cadeaus, neem dan gerust contact op. Of laat mij jou contacten.

Een gepersonaliseerd relatiegeschenk - La Touche MagiqueOnlangs was er de actie, waarbij je een powerbank kon laten graveren. Inclusief gravure € 14,95. En hier is door verschillende mensen dankbaar gebruik van gemaakt, waardoor we de actie gewoon nog even verlengen. Deze powerbank is onder meer te koop bij Alumiz Bijoux and More Shop in Shop in Groesbeek, waar je overigens nog veel meer leuke geschenken aantreft. Ook bij Decorama in Molenhoek, waarmee de actie samen is opgezet en die deze gravure plaatst, ligt de powerbank op de toonbank.
Overigens zijn er bij La Touche Magique vele soorten powerbanks te verkrijgen, zowel qua uitvoering als qua capaciteit. Ik denk graag met je mee over welke voor jou geschikt is.

Een gravure is een van de mogelijkheden om een cadeau te personaliseren. Uiteraard afhankelijk van de grootte van het product, kan je zowel een logo, een tekening of een tekst in een gravure kwijt. Er zijn verschillende soorten graveringen en je kan er dan ook op heel veel verschillende materialen mee uit de voeten. Een deskundige op dit gebied is Decorama Glas & Graveeratelier. Met Arjan Bouckaert heb ik zeer regelmatig contact over de aanvragen die ik binnen krijg. Fijn, zo’n samenwerking met een professional. Ik leer telkens weer bij en de klant kan uitgebreid geïnformeerd worden over het cadeau dat speciaal voor hem of voor zijn relaties gemaakt wordt. En met onderstaand filmpje krijg je een nog beter beeld van hoe zo’n gravure in z’n werk gaat.

Of het nu gaat om kleine of grote oplages, niets is te gek voor La Touche Magique. Informeer dan ook naar de mogelijkheden085-060 24 68 (ook voor whatsapp).

 

Meest recente blogs

Typ het zoekwoord en geef een enter om de zoekopdracht in gang te zetten.

La Touche Magique in Topic zomer 2018Een toepasselijk bedankje - La Touche Magique