Een gezond cadeau

 In Blog

Koeltas voor Fysio Groesbeek - La Touche MagiqueSinds 1 juli jongstleden ging een aantal fysiotherapiepraktijken in Groesbeek verder onder een nieuwe naam: Fysio Groesbeek. De medewerkers van de praktijken aan de Paulus Potterweg, de Molenweg en de Ambachtsweg (Fysio 024) werken als sinds 2019 samen. Tijd om na een intensief jaar in verband met Covid-19 even stil te staan en vooruit te blikken.

Het team werd onlangs in het zonnetje gezet tijdens een gezellige barbecue. Ik mocht het cadeau verzorgen dat praktijkhoudster Marjolein van Leur daarbij overhandigde. Zomer en gezond waren termen die in onze bespreking naar voren kwamen; een gezond cadeau dus.

Een thermosfles met gravure - La Touche MagiqueEen thermosfles om het drinken nu in deze tijd heerlijk koel en in de winter warm te houden. Met infuser zodat er ook fruit in gedaan kan worden; met de persoonsnaam erop gegraveerd. Dit tezamen met een koeltas waarop het nieuwe logo als bedrukking prijkt. Een picknickkleed in een toepasselijke oranje kleur met als lekkernijen wat vers fruit en heerlijke nootjes.

Een geslaagd cadeau.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

Winactie: enkelbandje en armbandEen zomers cadeau - La Touche Magique