Een gratis hotelovernachting bij jouw kerstpakketten

 In Blog

Zelf je kerstpakket samenstellen plus een gratis hotelovernachting - La Touche MagiqueWil je dit jaar zelf je kerstpakketten samenstellen? En tegelijkertijd genieten van een (bijna) gratis nachtje weg; aan zee misschien wel? Dat kan bij La Touche Magique!

In Katwijk aan Zee bevindt zich de showroom met kerstpakketten. Onze collega’s ontvangen je daar hartelijk met koffie of thee en wat lekkers, waarna je jouw eigen kerstpakket kunt samenstellen.
Aansluitend of voorafgaand aan dit bezoek nog even heerlijk een nachtje weg in een hotel in de buurt. Heerlijk toch, zo’n cadeau.

Bestel jij voor € 1.000,- aan kerstpakketten, dan krijg je van ons € 50,- korting op je hotelrekening.
Bij een order van € 2.500,-, krijg je maar liefst € 75,-.
En besteed je meer dan € 5.000,- (bijvoorbeeld 100 kerstpakketten van € 50,-), dan krijg je van ons € 100,-; waarvoor je bij een aantal hotels al gratis kunt overnachten.

Voorwaarden:

  • Om voor deze actie in aanmerking te komen, geldt een minimale besteding aan kerstpakketten van € 1.000,-.
  • Het zelf samenstellen van je kerstpakketten in de showroom geldt bij een afname vanaf 60 gelijke kerstpakketten. Je kunt ter plekke ook kiezen voor een van de reeds samengestelde pakketten, al of niet met een aanpassing hierin.
  • De afspraak in de showroom maak ik voor je. De hotelovernachting mag je zelf regelen.
    Na de orderbevestiging van de kerstpakketten plus de factuur van het hotel, ontvang je van ons het betreffende bedrag als korting op je factuur voor de kerstpakketten vanuit La Touche Magique.
  • Deze actie geldt bij afspraken in week 26 t/m 35. Raadzaam niet te lang te wachten in verband met de voorraden van producten.
  • Prijzen zijn exclusief B.T.W.
  • Zolang de agenda het toelaat.

Meer info of een afspraak maken? Of wil je liever dat wij een kerstpakket voor je samenstellen (waarbij de actie niet geldt, maar waarbij je wel een uniek geschenk hebt zonder dat het jou veel tijd en werk kost)?
085-060 24 68 (ook voor WhatsApp) of stuur een e-mail.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

Magische relatiegeschenken - La Touche Magique