Een hart met Valentijnsdag

 In Blog

Een hart met Valentijnsdag - La Touche MagiqueToen ik nog in loondienst was, stuurden we onze relaties regelmatig iets toe. Op de meest onverwachte momenten. Om ze te laten merken hoe blij we met ze waren of, zoals bijvoorbeeld met Valentijnsdag, dat we ze een warm hart toedroegen.

Deze presentjes werden keer op keer heel enthousiast ontvangen en even waren we onder de aandacht, stonden we in the picture, blonken we uit in originaliteit en waren we anders dan anderen. In het oog springen is erg belangrijk, omdat er al zovelen zijn als jij.

Uiteraard moet je het van je diensten hebben, van jouw kwaliteiten. Maar vaak kan een give away jouw diensten kracht bijzetten. Jouw cadeautje ligt mogelijk nog lange poos op het bureau, met jouw logo er op gedrukt. Als eyecatcher. Zoals bijvoorbeeld dit hartvormige doosje met pepermuntjes.

Wil jij jouw relatie op het hart drukken hoe belangrijk hij voor je is? Waarom niet met Valentijnsdag  14 februari aanstaande. Stuur een appje naar 085-060 24 68 en ik bedenk en verzorg het voor je.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Een magisch 2019 - La Touche MagiqueBedrukt fruit - La Touche Magique