Een herinnering cadeau

 In Blog

Een herinnering cadeau - La Touche MagiqueVan de week hadden vrienden en ik het over de tribute party Elton John die op 27 oktober aanstaande plaatsvindt bij Wunderland Kalkar. Onvoorstelbaar hoeveel hits de man heeft gescoord. Iedereen kent wel tenminste een of twee nummers van hem; Your Song of Candle in the Wind. Stuk voor stuk parels van nummers. En wat ik besefte, toen we de lijst met nummers zo doornamen, is dat we allemaal, ieder voor zich, onze eigen herinnering hadden bij een lied. Vrienden van me hebben Your Song op vakantie stuk gedraaid en ik heb een dankbare herinnering aan You’ll be in my heart. Welke nummer van Elton John roept bij jou een herinnering op? Daar ben ik natuurlijk wel benieuwd naar.

Een herinnering cadeau

Volgens mij is het bij cadeaus niet anders. Kijk ‘ns rond in je woonkamer. En als daar woonaccessories staan die je cadeau hebt gehad, dan weet je vast nog van wie en waarom. Een mooie herinnering toch? Ik heb een tijd geleden een goede vriend een elpee cadeau gegeven. Geloof me dat, als hij die nu draait, hij aan me denkt en zich de leuke momenten samen herinnert. Music is what feelings sound like. Supermooi toch. Daarom is het geven van een cadeau ook zo leuk, je geeft niet alleen het product, maar je schenkt er tegelijkertijd een herinnering bij.

La Touche Magique helpt

Als je nu zelf niet zo creatief bent in het verzinnen van een cadeau, dan help ik je daar graag bij. Zeg mij voor welke gelegenheid je een cadeau zoekt, welke boodschap – of herinnering – je er mee wilt geven en ik verzorg het geheel voor je. Een cadeau voor de ontvanger, de glimlach op het gezicht voor jou en de herinnering voor jullie beiden. Memories are timeless treasures of the heart.
Bel (of app) naar 085-060 24 68 of mail voor meer info. 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Hoe jouw kerstpakket echt uniek kan zijn - La Touche MagiqueJezelf presenteren - La Touche Magique