Een lente vaas

 In Blog

Hand beschilderde vaas Gilazi - La Touche MagiqueIk weet niet hoe het met jou zit, maar met deze kou en met de zonnestralen die afgelopen week mijn werkplek en daarmee mijn lichaam heerlijk verwarmden, heb ik behoefte aan lente. Met de groene tegels en de grauw verlepte bladeren, krijg ik behoefte aan kleur. Geen geurende tuinbloemen waar ik m’n neus in kan steken, dan maar naar binnen halen.

Toen ik onlangs de foto van Gilazi zag van hun prachtige vazen “lente”, twijfelde ik geen moment meer. En nu moet je weten dat ik al vele malen langs de prachtige met de hand beschilderde kunststukken heb gelopen. Een cadeau voor mezelf. Deze komt me lente brengen.

De vazen, in vele kleuren, vormen en maten, zijn een perfect #geschenk. Een bijzonder relatiegeschenk of een uniek cadeau, voor welke gelegenheid dan ook. Zelfs in je eigen kleur, al of niet met logo of bedrijfsnaam, te maken.
Meer info? 085-060 24 68 (ook voor whatsapp)

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Op tijd - La Touche MagiqueBonbons doen het altijd goed - La Touche Magique