Een opvouwbare drinkfles als give away

 In Blog

Opvouwbare drinkfles als give away - La Touche Magique

Mijn vriendin, collega onderneemster Anny van Huet, vroeg me om een give away voor haar bedrijf. Dit relatiegeschenk wilde zij onder meer uit gaan reiken op een ondernemersontbijt. Bij een netwerkbijeenkomst is het vrij gebruikelijk een pitch te houden. Op de laatste dag van de Vierdaagse, waarop dit ontbijt plaatsvond, beet Anny het spits af. En ze besloot met een dosis humor terug te kijken op de dag ervoor.

“Mijn naam is Anny van Huet van het gelijknamige bedrijf. Ik adviseer, begeleid en train professionals. In deze pitch wil ik het hebben over coaching. Zoals elke professional dien ik zelf ook mijn skills te trainen, op te frissen en mijn vaardigheden te toetsen.
Gisteren was zo’n dag waarop ik dat deed. Ik kies voor dit soort gelegenheden namelijk graag een omgeving die mij inspireert. En als voormalig vierdaagseloopster voel ik me heerlijk bij een evenement als de Vierdaagse. Op deze voor velen gevreesde derde dag van de Vierdaagse, de dag van Groesbeek, wilde ik aandacht besteden aan mijn coaching skills. Zoals daar onder andere zijn: verbinding maken, observeren, stimuleren, aanmoedigen en bejubelen.
Uit de feedback van lopers en omstanders bleek dat ik regelmatig slaagde in mijn missie.  Lopers die er doorheen zitten, voor de duur van zo’n 50 tot 100 meter, laten ervaren dat de weg naar hun einddoel, de Via Gladiola, ook leuk is. Dit is onder andere wat ik ook doe tijdens coaching-sessies die werk gerelateerd zijn. Tijdens wandelcoachsessies worden letterlijk en figuurlijk stappen gezet van probleemgericht naar oplossingsgericht. Een belangrijke voorwaarde daarbij is, dat er eerst verbinding wordt gemaakt.”

En terwijl ik deze blog schrijf, zie ik Anny, m’n andere vriendinnen en mezelf voor me. Breeduit lachend, applaudisserend, swingend, dansend met een enkele vierdaagseloper waardoor je wordt beetgepakt. Ze werken, de coaching skills van Anny, we trekken de mensen er doorheen en laten ze ook even de pijn van de blaren en de spieren vergeten.

Ik had Anny een aantal voorstellen gedaan voor een give away, passend bij haar verhaal, passend bij de uitstraling van haar bedrijf en passend bij de wandelcoachsessies. Ze koos voor een kleurige opvouwbare drinkfles met een bedrukking er op en besloot deze, mede onder het mom van “wie jarig is trakteert” – ze was de dag van Groesbeek jarig – uit te delen op het netwerkontbijt. Eveneens trakteerde ze hiermee op de barbecue ter ere van haar verjaardag. De give away werd enthousiast ontvangen en er werd een leuke groepsfoto gemaakt. Cadeau geslaagd, klant blij, ontvanger dankbaar en “check” ook ik ben happy.

Zoek jij nu ook een geschenk voor relaties of medewerkers, passend bij jouw bedrijf. Stop met zoeken, want dat doe ik graag voor je 😉 085-060 24 68

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Wie zegt dat overuren niet leuk zijn - La Touche MagiqueGeboortecadeau - La Touche Magique