Een paraplu als give away

 In Blog

Een paraplu als relatiegeschenk - La Touche Magique“Dank zij uw bijdrage regent het zonnestralen”. Dit was de gedachte achter de paraplu die ik een klant onlangs voorstelde als give away.

Ik presenteerde een aantal ideeën als “dank je wel”-cadeau voor de steun van de sponsoren het afgelopen jaar. De klant koos voor de paraplu; een chique ogend, altijd bruikbaar relatiegeschenk. En met het geven hiervan zou de sponsor tevens een uitnodiging voor de jaarlijkse sponsoravond krijgen. Dus ontwierp ik een kaartje en verpakte het geheel tot een leuke give away. Klant en ontvanger tevree en daar doe ik het voor!

Bij het geven van een relatiegeschenk, is niet alleen het cadeau zelf, ook de boodschap er achter is minstens zo belangrijk om het doeltreffend te laten zijn. Je geeft niet alleen je relatie oprechte aandacht, ook je eigen organisatie is weer even in the picture. Ik probeer het artikel aan te laten sluiten op zowel de doelgroep, als de organisatie als de gedachte achter het presentje.

Dus zoek jij een passend cadeau voor de organisatie, omdat je een evenement organiseert, omdat je je bezoek aan de klant extra kracht bij wil zetten, omdat je….nou ja, zeg het maar. Leg bij La Touche Magique je vraag neer en – zoals ik vaak zeg – ik ga broeden op een idee, passend bij jou!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Een warme groet van La Touche MagiqueEen custum made notitieboek - La Touche Magique