Een toilettas met eigen foto

 In Blog

Een toilettas met eigen foto - La Touche Magique

Onlangs werd ik benaderd met de vraag of ik een leuk cadeau wist voor een 25-jarig huwelijksfeest. Het zilveren paar gaf geen feest. Het waren harde werkers en hadden een drukke tijd achter de rug. Ze besloten hun koffers te pakken en naar warmere oorden te vertrekken om daar samen in alle rust van hun verdiende vakantie en van elkaar te genieten.

Toch vond mijn klant het leuk om haar vrienden met iets leuks te verrassen. Na wat voorstellen te hebben gedaan, koos ze voor een toilettas; hoe toepasselijk voor een stel dat op vakantie gaat. Niet zomaar een toilettas, een met een eigen foto er op.

Ik kreeg een foto van het stel toegestuurd en wat achtergrondinformatie, passend bij de man en de vrouw. Hij had een terrarium met gifkikkertjes en beiden gek op tropische planten. Ik ging met Photoshop in de weer en maakte een ontwerp. Even naar de klant appen – wat is het toch een makkelijk snel medium – en na wat aanpassingen, ontstond er een foto waar we beiden tevreden over waren. Gauw opsturen, want we hadden nog geen week meer om het geregeld te krijgen, en de toilettas ging in productie.

Nog net voor het bruidspaar op vakantie ging, kon het cadeau overhandigd worden en ze waren er erg blij mee. En erg leuk dat ik enkele dagen later een foto ontving vanaf het vakantieadres. De toilettas was dankbaar in gebruik genomen.

Wil jij ook iemand een gepersonaliseerd product cadeau doen. Stuur mij je foto en wat informatie over degene die jij wilt verrassen. En als we een toepasselijk geschenk bedacht hebben, kruip ik voor je achter m’n laptop om een mooi ontwerp te maken. En als je het helemaal af wilt maken, pak ik het mooi voor je in. Voor de ontvanger een verrassend cadeau en jij de grote glimlach die daar ongetwijfeld mee gepaard gaat.

Bel 085-060 24 68; (op dit nummer ook via whatsapp bereikbaar).

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Teenslippers met gravure voor korfbalkampioenen - La Touche Magique