Een zomers cadeau

 In Blog

Een zomers cadeau - La Touche MagiqueEdwin en ik ontmoetten elkaar op een open coffee vorig jaar. Nu zocht hij een zomers cadeau voor zijn medewerkers om de vakantie in te luiden.

Het moest geschenk worden zonder food producten. Ik deed wat globale voorstellen zodat ik wist in welke richting ik verder moest denken. De keuze viel daarbij op een prachtige royale saladeschaal met bijpassende slacouvert, gemaakt van ecologisch verantwoord bamboe.

Ik voegde er toepasselijke cadeaus aan toe: een salade kookboek, een glazen karaf met infuser, een mooie houten pepermolen, ijsstokjes in de vorm van citroenschijfjes, een led lamp voor op de tuintafel die je tevens als wespenvanger kunt gebruiker plus een draaibaar serveerplateau.

Ik pakte het geheel mooi in en ging de cadeaus persoonlijk afgeven. Altijd leuk om dan even live contact te hebben en de eerste indrukken op te pikken.

Eerlijk gezegd zou ik zelf ook wel zo’n geschenk willen krijgen. De medewerkers mogen blij zijn met een werkgever als Edwin (van Myrtax Bewindvoering); en andersom natuurlijk.

Wat vind jij van dit zomers cadeau? Zomers genoeg? Of wil je zelf ook zoiets cadeau geven? Neem gerust contact op.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Koeltas voor Fysio Groesbeek - La Touche Magiquevakantie tijd - trolley - Enrico Benetti - La Touche Magique