Geen gehannes meer met deze heuptas

 In Blog

Update d.d. 30-03-2019: De cadeaus van La Touche Magique zijn niet langer bij Alumiz verkrijgbaar, met uitzondering van de chocoladewijnen. Ik bedank Twan en zijn team voor hun inzet en de verkoop de afgelopen periode. 
Als je geïnteresseerd in één of meerdere cadeaus, neem dan gerust contact op. Of laat mij jou contacten.

Heuptas - La Touche Magique

Je bent van plan lekker te gaan stappen met de carnaval. Ben jij dan ook altijd in dubio waar je de munten in de tent moet laten? Want laten er nou net in jouw outfit geen zakken zitten of te ondiep.
Is in jouw vriendengroep altijd de vraag wie de munten bij zich houdt? Of ben jij degene die zich dan heeft opgeworpen ze bij zich te houden, altijd kwijt en sta je daar dus met lege handen?
Met een schoudertas om dansen is altijd zo’n gehannes, het ding zwiept alle kanten op. Een paar blauwe ogen links en rechts om je heen 
Met deze heuptas zijn deze zorgen verleden tijd. Uiteraard niet alleen met carnaval handig, ook tijdens een dagje shoppen of een avondje uit. Je telefoon, je sleutels, je zakdoekjes en je portemonnee er in; en go! Oh, dames, vergeet je lippenstift niet. Veel plezier!

Te koop in de schap van La Touche Magique bij Alumiz Bijoux and More Shop in Shop.

Trouwens, ook een leuk product om te laten bedrukken met je eigen logo of tekst. 085-060 24 68 (ook voor whatsapp).

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Heupfles voor carnaval - La Touche MagiqueAls een cadeau je niet bevalt - La Touche Magique