Gepersonaliseerd cadeau

 In Blog

Laatst had ik te maken met een 50-jarig huwelijk. Wauw, wat een respectabele tijd. Het zal een huwelijk zijn geweest met lief en leed. Prachtig dat mensen zo’n lange tijd aan elkaar verbonden willen zijn. Ik ga het niet meer redden, schat ik zo in, een gouden huwelijk. Maar ik ben enorm dankbaar voor de verbintenis die ik in lief en leed heb, met mijn familie, met mijn zoon en niet te vergeten met lieve vrienden.

Maar goed, terug naar dat huwelijk. Het werd feestelijk herdacht gedurende een familieweekend en ik zou het bruidspaar zondag een bezoek brengen. Van tevoren had ik al bedacht dat ik een gepersonaliseerd cadeau wilde geven, iets met een gravure of zo. Maar dan moest ik nog wel aan een leuke foto komen. En of het zo moest zijn, op de dag zelf ontving ik een app met daarin de huwelijksfoto van 50 jaar geleden. Gotcha!

Ik appte wat heen en weer met Arjan Bouckaert van Decorama en al gauw werd besloten, het werd een gegraveerde karaf. En tezamen met een fles heerlijke witte wijn vormt het een mooi geheel, een prachtig ingepakt cadeau waar de echtgenoten vast echt van zouden genieten 😉

Niet alleen met een gravure is een geschenk te personaliseren. Er zijn vele producten te bedrukken, met een logo of met een toepasselijke tekst. Hierin denk ik graag met je mee en ik kan er een mooie uitvoering aan geven. Of textiel dat geborduurd wordt, ook iets om goed voor de dag mee te komen.

De mogelijkheden zijn legio. ‘ns horen wat La Touche Magique voor jou kan betekenen? 085-060 24 68, op dit nummer ook via whatsapp bereikbaar.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Een toilettas met eigen foto - La Touche Magique