Geschenkideeën

 In Blog

Geschenkideeën van La Touche MagiqueCarnaval het komend weekend, Valentijnsdag nadert met rasse schreden, Moeder- en Vaderdag op komst, de paashaas vult z’n mandje en Sinterklaas heeft z’n mantel naar de stomerij gebracht voor zijn verjaardag dit jaar. En wat doet La Touche Magique? Zich oriënteren op kerstpakketten.

Vandaag een bezoek gebracht aan de kerstpakkettenbeurs. Weer leuke ideeën opgedaan die niet alleen op het kerstpakket, maar op iedere feestelijke gebeurtenis van toepassing zijn. Zo kan je een relatie een fles bier cadeau doen in een 2-vaks kist. 1 fles kan al genuttigd worden en de 2e ligt onder de juiste conditie te rijpen in een bourgondische bierkelder. Op het moment de 2e fles op dronk is, kan de ontvanger deze tegemoet zien. Daar kan jaren overheen gaan. Het biedt de gever de kans wederom een uniek, informeel contact te creëren met deze relatie.

Dit is een van de vele leuke cadeaus die vandaag op m’n pad kwamen. Een heerlijke glühweinachtige drank of wijn zonder alcohol, een wijnschenker die koelt, een herbruikbaar waterflesje, een massagekussen, handgemaakte producten uit Nepal of Thailand; allemaal geschenkideeën. Als cadeau bij een feestelijke gebeurtenis of als relatiegeschenk.

Iets te vieren of wil je jouw organisatie op een originele wijze onder de aandacht brengen bij je relaties? Gewoon even contact opnemen en ik ga bekijken welk product passend is bij de ontvanger en het budget.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Vele kleintjes maken een grote - La Touche Magique