Geslaagd of niet; (toch) een cadeau?

 In Blog

Update d.d. 30-03-2019: De cadeaus van La Touche Magique zijn niet langer bij Alumiz verkrijgbaar, met uitzondering van de chocoladewijnen. Ik bedank Twan en zijn team voor hun inzet en de verkoop de afgelopen periode. 
Als je geïnteresseerd in één of meerdere cadeaus, neem dan gerust contact op. Of laat mij jou contacten.

Geslaagd cadeau - La Touche MagiqueAls de dag van gisteren loop ik naar de telefoon. Een raar gevoel in m’n maag. Ik krijg te horen of ik geslaagd ben voor m’n Havo examen. En wat een golf aan tranen van ontlading volgt als ik het goede nieuws te horen krijg. Geslaagd!
Ik ken ook de andere kant. Niet over naar 4 Havo. Dan baal je even enorm en wellicht houd je jezelf een spiegel voor. Heb ik er hard genoeg voor gewerkt en zit het er eenvoudig nu niet in? Je krijgt vast een nieuwe kans, pak die met beide handen aan.

De uitslag van de examens komt er aan. Ik wens alle examenleerlingen en hun ouders veel succes bij de spanning die er mee gepaard gaat.

Geslaagd en op zoek naar een passend cadeau? Of wil je met een geschenk iemand een hart onder de riem steken? Kijk ‘ns bij Alumiz; een schat aan geschenken, waaronder die van La Touche Magique. Kan ik persoonlijk iets aan de feestvreugde bijdragen? Laat het me weten. 085-060 24 68 (ook voor whatsapp).

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

USB sticks met bedrukking - La Touche MagiqueBarbecue ijzer met eigen tekst - vaderdag bij La Touche Magique