Steun aan goede doelen

 In Blog

Doneren aan goede doelen

ANBI goede doelen steunen - La Touche MagiqueMet La Touche Magique wil ik iets voor goede doelen doen. Maar op welke manier en aan welk goed doel dan wel. Misschien wel daadwerkelijk uitvoerend in de praktijk een bijdrage leveren en anders tenminste via een donatie.

Om deze reden heb ik de intentie voor elke opdracht die ik als personal gift shopper verzorg 0,5% van de totaalsom exclusief B.T.W. en portokosten te schenken aan een goed doel.
Dit bij een besteding vanaf 100 euro, met een minimum bedrag per order van € 2,50 en geldt dus op het moment ik voor jou een cadeau heb bedacht of samengesteld.

Ben jij degene die de opdracht heeft gegeven? Dan mag jij bepalen aan welk goed doel, dat omwille van de juiste keuze een ANBI-erkenning dient te hebben. Ik vraag je hier eenmalig naar bij het toesturen van de factuur.

Alle beetjes helpen, toch?!

Overigens geldt dit niet bij een bestelling van een van de cadeaupakketten op magischepakketten.nl. Wel als je besluit een product te kopen in de shop van promotionele artikelen, dan krijg je je ook nog ‘ns 10% korting op een custom made kerstpakket.

Meest recente blogs

Typ het zoekwoord en geef een enter om de zoekopdracht in gang te zetten.

Nationale Complimentendag - La Touche MagiqueSamen tegen het Corona virus - La Touche Magique
WhatsApp chat