Groesbeekse wijn in jouw kerstpakket

 In Blog

Groesbeekse wijn in jouw kerstpakket - La Touche MagiqueDaar waar het tijdens de wijnfeesten lekker weer was, toog ik gisterochtend in de regen richting Wijngaard de Plack. “Alweer aan de wijn?” “Nee, hoor, don’t worry ” Ik werd er hartelijk met koffie ontvangen door John en Virginie Grutters; twee uiterst vriendelijke dorpsgenoten met hart voor hun zaak. Ik had ze benaderd om hun Groesbeekse wijn aan te kunnen bieden in de kerstpakketten of cadeaupakketten die La Touche Magique verzorgt. Uiteraard stonden ze hier voor open en ze lieten me de verschillende wijnen zien die er in het Nederlands Wijnbouwcentrum in Groesbeek van hun druiven gemaakt werd.
Overigens wordt in dit centrum ook de wijn gemaakt van de andere wijngaarden in Groesbeek. Met uitzondering van Wijnhoeve De Heikant. Zij produceren hun wijn in eigen beheer. Mooi hè, dat er zoveel passie is voor wijnen in deze omgeving.
Trouwens, John en Virginie houden zich niet alleen met wijn bezig. Ook kan je er terecht voor de Beter Leven Streekkip. Plus dan hebben ze nog de vruchtensappen – erg leuk voor een non alcoholisch kerstpakket.
Ik had het laatst over de lekkere chocoladewijn, maar als het niet jouw ding is en je wilt een “gewone” wijn – wat heet gewoon – aan je kerstpakket toevoegen, laat het me gerust weten. Een van de opties is dan – want als ik al vaker zeg, keuzes te over – is dan een lekkere Groesbeekse wijn.
Ik zeg toevoegen; want weet jij eigenlijk al hoe jouw kerstpakket er uit gaat zien dit jaar? Nog geen tijd gehad om er over na te denken, laat staan om je er op te oriënteren; laat het denk- en regelwerk aan La Touche Magique over. Kan jij je volledig op jouw zaak storten, doen waar jij goed in bent en ondertussen wordt jouw kerstpakket geregeld, zonder dat je daar ook maar één seconde zorgen om hoeft te maken. Super toch. 085-060 24 68 (ook voor whatsapp).

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Een zonnebril als relatiegeschenk - La Touche Magique