Het is zomer!

 In Blog

Een warme groet van La Touche MagiqueHet is zomer! En bijna vakantietijd. Tijd om jezelf op te laden en wat zonne-energie op te doen.

Ik kijk terug op een druk, maar supermooi jaar. Een jaar waarin ik La Touche Magique begon. Mede dankzij jou, klanten, leveranciers en alle lieve mensen om me heen heb ik een succesvolle start achter de rug. La Touche Magique is groeiende en vol vertrouwen kijk ik vooruit naar de maanden die komen gaan.

Misschien sta je er nu nog niet bij stil, maar de Kerst kondigt zich voorzichtig alweer aan. Kerst is namelijk dé gelegenheid om je medewerkers en relaties speciale aandacht te schenken. Uiteraard deel je door het jaar heen schouderklopjes en lovende woorden uit. Maar speciaal met Kerst gaat dit gepaard met een mooi cadeau. Nu kun je dit natuurlijk uitstellen tot na de vakantie, maar, met name als je het over grotere aantallen hebt, is het echt niet overdreven er nu al over na te denken. Of liever, laat mij het denk- en uitvoerwerk voor je doen. Dan kun je iets unieks neerzetten en kom je echt verrassend uit de hoek met een cadeau dat speciaal op jouw organisatie is afgestemd. Je weet me te vinden 😉

Uiteraard hoef je niet tot Kerst te wachten om iemand in het zonnetje te zetten. Het geeft juist een extra dimensie als je dat ook op andere momenten in het jaar doet. Op verjaardagen, bij jubilea of gewoon omdat je blij met iemand bent. Of stuur een zomergroet.

Ik wens jou in ieder geval een heerlijke, warme, zonnige zomer toe! Tijd om de koffers te pakken en te ontspannen. Geniet!

Een warme groet, Sonja

P.s. de foto is gemaakt door Annelies de Bruin fotografie, mooi hè.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Bingo op de camping - La Touche MagiqueEen paraplu als relatiegeschenk - La Touche Magique