Het mooiste geschenk

 In Blog

Het mooiste geschenk - knuffel - La Touche MagiqueEen geschenk in de nacht

Ik draai me om en zie daar een prachtige vent liggen en ik ben op slag verliefd. Mijn hart voel ik bijna letterlijk smelten en als vanzelfsprekend voel ik een glimlach van oor tot oor bij mezelf ontstaan. Waar zijn de afgelopen tien jaar gebleven? En moet je nu ‘ns kijken hoe groot hij al is. Mijn grote vent! Die het nog altijd heerlijk vindt te knuffelen, kusjes uit te delen – aan mij dan wel he 😉 – en die me meerdere malen per dag uitdaagt voor een kietel- of stoeibeurt. Met regelmaat kan je ons zien rennen, achter elkaar aan rond de tafel.
Ik geef hem een voorzichtige knuffel en kus, want ik wil hem niet wakker maken. Ik pak zijn hand en leg hem in die van mij. En als sneeuw voor de zon verdwijnen alle zorgen die ik als moeder, onderneemster en kostwinnaar kan hebben. Je hoort mij echt niet klagen, het gaat lekker met La Touche Magique, waar ik enorm dankbaar voor ben. Maar iedereen kent ongetwijfeld van die tijden dat alles achter elkaar stuk lijkt te gaan om je heen, dat je daarom het liefst een spiegeltje in je portemonnee stopt – subliem, ik ken iemand die dat deed -, dat je beslissing op beslissing moet nemen over zaken waar je helemaal niet mee bezig wil zijn.
Allemaal peanuts nu ik hier zo lig. Wat ben ik een superrijke vrouw en wat is het moederschap het mooiste cadeau dat ik ooit heb gekregen.
Als ik dat als personal gift shopper toch ‘ns kon regelen voor vrouwen die zo graag willen…
Dank je wel, moeder natuur, voor dit prachtige geschenk, dat me keer op keer verrast met zijn kapriolen, zijn wijsheden, zijn groeispurt. Toch maar ‘ns wat aan m’n conditie gaan doen om dat bij te houden 😉.

En even heb ik er over gedacht om een, weliswaar gefilterde, foto van mijn slapende zoon te plaatsen. Maar ik hoor hem al met de privacywet om mijn oren slaan. Heb jij ook zo’n knuffelbeer thuis?

Zo, nu echt gauw gaan slapen. 6.43 uur gaat de wekker weer. Welterusten.

Meest recente blogs

Typ het zoekwoord en geef een enter om de zoekopdracht in gang te zetten.

Red hair day - Dag van de Roodharigen - La Touche MagiqueDex de Dialeeuw als sleutelhanger - La Touche Magique
WhatsApp chat