Heupfles met gravure voor een prinses

 In Blog

Heupfles met gravure - La Touche MagiqueOf ik een origineel cadeau kon verzinnen voor een vriendin, dat was de vraag. En wel voor een bijzondere gelegenheid. Een receptie ter ere van de prinses van CV Net Aecht uit Groesbeek: Marie-Jose Peters-Boerman. Geen fles wijn, geen worst, cadeaus die niet ongebruikelijk zijn bij een dergelijk feest. Het moest iets bijzonders worden, speciaal alleen voor haar.

Daar moest ik even over nadenken. Dat doe ik trouwens meestal, even wat tijd nemen om op wat ideeen na een aanvraag te broeien. Zo’n anderhalve dag later had ik wat voorstellen neergelegd. Er werd even met het thuisfront overlegd en we waren het met elkaar eens. Het leukst was toch wel de rvs heupfles, verpakt met bekertjes en schenktuit, met een gravure. Er was nog wel een superleuke toepasselijke afbeelding die er op kon. Met de deskundigheid van Arjan Bouckaert van Decorama Glas & Graveeratelier werd de tekening nagetrokken en de heupfles gepersonaliseerd.

Vervolgens restte mij nog het geschenk mooi in te pakken. Zowel gever als ontvanger waren enthousiast. Proost Marie-Jose, een mooie carnaval!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Bedrukt fruit - La Touche MagiqueEen dubbel gevoel - La Touche Magique