Impressie van cadeaus

 In Blog

La Touche Magique - impressie van cadeausRegelmatig krijg ik de vraag of ik niet wat cadeaus kan laten zien, die ik kan verzorgen. Tja, waar begin je dan en hoe presenteer je de geschenken. Ik houd geen voorraad; iedere klantaanvraag is uniek en de invulling er van des te meer, dus kom ik niet aan met een beperkt assortiment. De mogelijkheden zijn oneindig en derhalve een uitdaging om een impressie van wat mogelijk is te geven. Ik wil een klant niet beperken in zijn keuze voor een cadeau, ik wil de reden van het contact met La Touche Magique aanhoren – aanvoelen – en op basis daarvan ga ik op zoek naar een passend cadeau.

Maar La Touche Magique zou La Touche Magique niet zijn als ik toch een tipje van die enorme geschenkensluier licht en wat cadeaus presenteer die ik de afgelopen tijd heb verzorgd of die mijn pad zijn gekruist. Klik hier om een indruk te krijgen van wat er mogelijk is voor kleine en grote budgetten.
En terwijl ik dit schrijf, bedenk ik dat ik er nog niet eens foto’s tussen heb staan van het prachtige speelgoed dat ik voor een kinderbingo mocht inkopen. Ik kan simpelweg niet alles presenteren.

Ieder jaargetij brengt nieuwe inspiratie met zich mee, wat zich uit in een bijpassend aanbod aan producten. Ik zal me ‘ns gaan beraden hoe ik nieuwe producten met je kan delen op deze site. Tips hiervoor zijn welkom; wat trekt jouw aandacht, wat spreekt jou aan en hoe wil jij op de hoogte gehouden worden van de nieuwste producten? Mail of bel, ik sta open voor suggesties. Chatten kan ook (via de button rechts onder in beeld).

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

La Touche Magique in wintereditie Topic 2017La Touche Magique leaves a little memory