Je opwarmen tijdens carnaval

 In Blog

Update d.d. 30-03-2019: De cadeaus van La Touche Magique zijn niet langer bij Alumiz verkrijgbaar, met uitzondering van de chocoladewijnen. Ik bedank Twan en zijn team voor hun inzet en de verkoop de afgelopen periode. 
Als je geïnteresseerd in één of meerdere cadeaus, neem dan gerust contact op. Of laat mij jou contacten.

Heupfles voor carnaval - La Touche MagiqueOver ruim een week is het carnaval; ik heb er zin in. Jij ook? M’n outfit ligt al klaar en de schlagers worden geoefend, ik kom al aardig in de stemming. Ik ben ook heel benieuwd naar welke pracht en praal er weer voorbij komt in de optocht in het Keulen van Gelderland.
Afgelopen week deed de zon goed haar best en was het heerlijk. Hoe zal dat tijdens de optocht zijn. Blauwbekken als andere jaren? Dan kan een lekker borreltje je toch zeker wel opwarmen. Deze set van heupfles met bekertjes komt dan vast goed van pas. Prinses carnaval van Net Aecht kan al uit ervaring spreken, want zij kreeg hem onlangs cadeau met een eigen gravure. Deze (blanco) set is te koop in de kast van La Touche Magique bij Alumiz Bijoux and More Shop in Shop. Proost!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Slabbetje met borduring_Geboortecadeau-La Touche MagiqueHeuptas - La Touche Magique