Jij kunt met een (uit)gerust hart de Kerst in!

 In Blog

La Touche Magique - met een (uit)gerust hart de Kerst in

Soms heb je van die dagen; dan ben je door de onrust in je lijf met 1001 dingen bezig. En al net zoveel gedachten schieten door je hoofd.

Er is me nu al een paar keer om een flyer gevraagd, daar moet ik toch echt wat mee. Alleen voor Kerst of algemeen? Maar hoe ga ik ze dan verspreiden en aan wie deel ik ze uit? En dat sjabloon in het boekhoudprogramma, dat is nog niet naar m’n zin. Oh ja, niet vergeten – heel belangrijk – een “boodschappen”lijst maken voor als ik voor die klant op bingoprijzen uit ga. En hee, zie ik daar nu toch nog een Engels woord op de site; even aanpassen. En het voorstel voor de kerstcadeaus voor een klant, hup hup, Sonja, kom ‘ns in actie.

Stop! Dit heeft zo geen zin. Even pas op de plaats. Je vindt geen rust om je te focussen op 1 ding en dat dan ook geconcentreerd uit te voeren. Dus even pas op de plaats. Ga maar even je gedachten verzetten, even een frisse neus halen. Dat lukt overigens wel met dit weer, ik had al paarse vingers! Ga jezelf maar even verwennen met een gezonde lunch – ziet ie er niet lekker uit! -, dan heb je gelijk de dagelijkse wandeling gehad, waar je te weinig tijd voor neemt. En guess what, het werkt, zit ik hier nou zomaar een blog te schrijven en al 5 minuten geconcentreerd bezig te zijn?

Dus, lezer van deze blog, sta heel even stil bij die onrust, hoe tegenstrijdig ook, want je hebt het toch zo druk. Er komt echt meer uit je handen als je even de rust neemt. Het kan ook maar zo zijn dat je met dingen bezig bent, die je veel beter kunt uitbesteden. Het kerstcadeau voor je collega’s of relaties regelen, daar kan je zomaar uren, zo niet een dag of wat, zoet mee zijn. Zonde van jouw tijd die je veel beter aan de zaak kunt besteden. “Ja, maar, als ik het aan een extern bedrijf uitbesteed, kost het toch meer dan dat ik het zelf doe?”, hoor ik je denken. Ga maar ‘ns na wat het kost als je er zelf mee bezig bent, want er blijven dingen liggen, die je dan nog even in de overuren moet afronden? De kans is ook groot dat je – omdat je het zo druk hebt – geen inspiratie hebt om echt verrassend en origineel uit de hoek te komen. En dat is nou precies het voordeel van de cadeauservice die ik je bied. Geen standaard werk. Ieder bedrijf is uniek, ieder mens is uniek, dus daar past een uniek cadeau bij. Het kan nog, je geschenken voor de Kerst geregeld krijgen! Jij kunt met een (uit)gerust hart de Kerst in.

Bel of mail. Chatten kan ook, zie het icoon hiervoor rechts onder in beeld.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

La Touche Magique bij Focus-Omroep Berg en DalLa Touche Magique als gift shopper