Jouw eigen kleurrijke truffels

 In Blog

Happy Truffel - La Touche MagiqueWat truffels met schilderen te maken hebben

Wat de kleurrijke Happy Truffels met schilderen te maken hebben, zal ik je vertellen.
Het was even een weekje wat stiller bij La Touche Magique, althans op social media. Want op de achtergrond zat ik in de schilderwerkzaamheden. Zowel m’n huis als de werkruimte werden aangepakt. Voor mij best een uitdaging, deze dagen, omdat ik – hoe zal ik het zeggen – wat allergisch ben voor rotzooi. 😉 Maar, al zeg ik het zelf, ik heb me er goed doorheen geslagen. De laatste finishing touch nog hier en daar, een muur moet nog behangen worden met een mooie oude bakstenenprint, nog wachten op de gordijnen en dan ziet het geheel er prachtig uit. Met dank aan Brigit Gerrits voor de styling, Ronald Verhoeven van Roverwood voor het op maat gemaakte bureau en Dennis Kleijnen voor het prachtige schilderwerk en ik zelf bedankt voor het bewaren van m’n onrust…haha. Wat een geduld moet je voor het schildersvak hebben zeg, niets voor mij dus. Maar Dennis was de rustheid zelve en zo af en toe een bakje koffie en een worstenbroodje deed wonderen; al ben ik ervan overtuigd dat hij zonder ook perfect werk levert. 😄 Daar waar eerst de muren net van het witte af waren, hebben ze nu een kleurtje gekregen.

Een kleurrijk geheel. Maar niet zo kleurrijk als de Happy Truffels. Ken je ze nog, de chocolade truffels waar ik al eerder over vertelde? Ze zijn er in diverse kleuren en smaken. Het leuke is dat ze nu met een custom made wikkel te maken zijn. Bovendien zijn de in Nederland met de hand gemaakte truffels zelf in een kleur verkrijgbaar die bij de uitstraling van jouw bedrijf past. Geweldig om cadeau te doen, als origineel chocolade relatiegeschenk.

Informeer naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf: 085-060 24 68 (ook voor whatsapp).

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

afscheidscadeau-la-touche-magiqueBureauhouder - La Touche Magique