Een personal gift shopper inzetten

 In Blog

5 redenen waarom je La Touche Magique als jouw ideale personal gift shopper in zou zetten

Een personal gift shopper is iemand die zich bezighoudt met het in opdracht winkelen (“shoppen”) voor anderen op het gebied van geschenken. Hoe La Touche Magique als zo’n personal gift shopper voor jou van betekenis kan zijn, lees je hieronder.

1. Tijdwinst

Horloge leer - La Touche MagiqueOm maar gelijk met de deur in huis te vallen; het scheelt je tijd. Onderschat niet wat jou het regelen van een geslaagd cadeau aan tijd kost. Als je al weet wat je gaat kopen, ga je naar de winkel. Op zoek naar een parkeerplek, over de kosten heb ik het nog niet eens. Naar de winkel, als je al weet waar het product verkrijgbaar is. Wachten in de rij tot je aan de beurt bent. Wachten tot het cadeau mooi voor je is ingepakt. Terug naar de parkeerplaats en terug naar kantoor.

Of je shopt online. Er zijn zoveel sites waar je kunt zoeken en de prijs kunt vergelijken. Niet alle shops bieden een inpakservice, dus daar moet je zelf nog mee aan de slag als je het cadeau – hopelijk enkele dagen later – bezorgd hebt gekregen. Als je al aanwezig was op het moment dat het pakket gebracht werd. En als je al inpakpapier in huis hebt. Even gauw op youtube kijken hoe je een cadeau mooi in kunt pakken. “Ja hee, al die linten heb ik niet hoor.”

Je kijkt op de klok en schrikt hoeveel tijd het heeft gekost. Gauw weer aan het werk. Die tijd kan jou dus echt bespaard worden door La Touche Magique als personal gift shopper aan het werk te zetten.

2. Creativiteit

Anti-stress gloeilamp - La Touche MagiqueJe wilt origineel en verrassend uit de hoek komen, maar je hebt geen idee wat te kopen. Ik luister naar de boodschap, ik bekijk het bedrijf of de persoon en zoek daar een passend cadeau bij. Ik doe enkele voorstellen om te horen of ik in de goede richting denk en bij enthousiasme over een product werk ik een voorstel uit. Als het cadeau aangeschaft is, zorg ik ervoor dat het ingepakt wordt, zodat het echt een mooie aangename verrassing is.

3. Advies

Als je kiest voor een personalisatie van een cadeau door middel van een gravure of een bedrukking, heb je niet altijd het juiste bestand bij de hand. Ook is het afhankelijk van het product wat er mogelijk is. Kan überhaupt jouw logo wel gebruikt worden, vallen letters niet dicht. Stuur je jouw bestand eenvoudigweg op naar een online organisatie voor promotionele artikelen, dan kan het dus heel goed zijn dat het resultaat teleurstellend is.

Ook op het gebied van ontwerp werkt La Touche Magique mee en als het nodig is schakelt ze hiervoor betrouwbare deskundige partijen in. La Touche Magique adviseert, doet en denkt met je mee, zodat het verschil tussen verwachting en realisatie duidelijk en minimaal is.

4. Transparantie

Ervaring als personal gift shopper - La Touche MagiqueLa Touche Magique houdt je gedurende het hele proces van contact tot aankoop tot uitlevering van jouw cadeau op de hoogte. Ze schakelt snel en is gemakkelijk bereikbaar via diverse communicatiekanalen, zodat jij kunt kiezen op welke manier jij het liefst communiceert. Ze is open en eerlijk, zodat de enige verrassing waar jij voor komt te staan, het cadeau is.

5. Ervaring

Met zowel privé als zakelijk jarenlange ervaring in het verzorgen van cadeaus en promotionele artikelen kan je er vanuit gaan dat La Touche Magique de juiste partij is om jouw cadeau te verzorgen. De te bewandelen wegen naar jouw perfecte geschenk zijn bekend. Met de fijne kneepjes van het vak word jij ontzorgd en kan jij je richten op jouw eigen zaak zonder met lege handen te komen staan.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Dex de Dialeeuw als sleutelhanger - La Touche Magiqueje-getuige-vragen-will-you-be-my-best-man-la-touche-magique-2