Kerstcadeaus inpakken

 In Blog

La Touche Magique pakt kerstcadeaus inVandaag bemerkte ik onrust in het dorp. Een gezonde spanning eigenlijk meer. De sintversiering maakte plaats voor kerstslingers en gezellige lichtjes fonkelden in de schemerige avond. Er staken nog snel wat wandelaars over op plekken waarbij ze beter voor een zebrapad hadden kunnen kiezen en mensen leken wat gehaast. Alsof ze nog de laatste kerstcadeaus moesten doen, voor sluitingstijd.

Ook ik bemerkte bij mij zelf een bepaalde opwinding. Ik kon het gevoel alleen maar plaatsen bij de komende weken die bol staan van kerstcadeaus inpakken, sierlijke kerstdozen vullen, strikken en cellofaan. Wanneer moeten welke geschenken waar afgeleverd worden en komen de laatste artikelen wel op tijd binnen? Ik moet er zelfs nog op uit om inkopen te doen. Superleuk, maar ook best een beetje spannend allemaal.

Vanochtend heb ik met behulp van Annelies – je weet wel, van die mooie foto’s – een start gemaakt met inpakken. En ik moet zeggen, het eindresultaat zag er feestelijk uit. Het zal bij de ontvanger minstens een “big smile” op het gezicht toveren.

Nog vele cadeaus en pakketten te gaan. Wat ben ik trots op zo’n fantastische start met La Touche Magique!

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

La Touche Magique-sinterklaascadeauLa Touche Magique in Management Update