Iets met sokken, koffie en relatiegeschenken

 In Blog

Wat de afgelopen koudere maanden ons favoriete kledingstuk was? Kniekousen. Ja, we weten het, niet het meest charmant, maar oh zo heerlijk warm. Als we sokken droegen, liepen we de hele dag te hijsen.
Vanochtend voor het eerst weer sokken aan; heerlijk, omdat het kan, omdat het warm genoeg is.

Sokken gemaakt van koffieafval - relatiegeschenk - socks - La Touche MagiqueWist je dat een paar sokken ook een hele leuke give away is. In onze webshop vind je er diversen en ze zijn op aanvraag zelf compleet te customisen.

Met het paar op de foto zeg je ja tegen een afvalvrije wereld. Ze zijn gemaakt van: 59% koffiegaren, 35% gerecycled polyester en 6% gerecycled elastan.
Wereldwijd produceren we ongeveer 50 miljard kilo koffiedik per jaar. Wat overblijft, wordt gewoon weggegooid. Maar niet met deze sokken. Koffiedik wordt gemengd met gerecycled PET om koffiegaren te maken. Dit garen wordt vervolgens gebruikt om te worden geweven in producten zoals deze sokken. Deze sokken zijn niet alleen mooi vanwege het ontwerp dat is gebaseerd op de kleur van een vers gezet kopje koffie. Ze helpen ook om onze wereldwijde productie van koffieafval te hergebruiken. Per stuk in kraft doos.

Bekijk dit relatiegeschenk in onze webshop.

Ook leuk om er een koffie brievenbuspakket van te maken. Laat ons hier iets creatiefs voor bedenken en vul hiertoe het contactformulier in.

 

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

Lente geur - parfum - FM World - La Touche MagiqueWat een top ondernemerschap - Boer zoekt Vrouw