La Touche Magique in Topic

 In Blog

La Touche Magique in TopicTopic is een regiomagazine boordevol informatie voor en door mensen uit diverse gemeenten. Op 9 oktober 2017 verscheen de editie Berg en Dal. La Touche Magique had het genoegen daar in te staan.

La Touche Magique, daar pak je mee uit!

Onlangs is Sonja van Duijnhoven uit Groesbeek haar eigen bedrijf gestart; La Touche Magique. Zij helpt bedrijven en particulieren in hun zoektocht naar het perfecte cadeau. Of je nou je medewerkers in het zonnetje wilt zetten of je wilt extra aandacht aan relaties besteden, La Touche Magique kan de zorg hiervoor uit handen nemen.

Sonja benadrukt dat de waardering van een werkgever voor zijn personeel erg belangrijk is, het leidt tot meer betrokkenheid bij de organisatie. En dan telt niet alleen het schouderklopje. Ook een leuk cadeau kan hier aan bijdragen. “En hoe leuk is het dat je als leidinggevende niet alleen met Kerst, maar meerdere keren per jaar verrassend uit de hoek komt”, zegt Sonja vol enthousiasme.  La Touche Magique biedt verschillende abonnementen vanaf € 1,00 per medewerker per jaar die dat mogelijk maken, exclusief cadeaukosten. Zo is er een startersabonnement waarbij je kunt kiezen uit een aantal collectieve cadeaumomenten. Hier gaat het om de cadeaus voor een groep medewerkers. Dit is uit te breiden door er bijvoorbeeld verjaardagen aan toe te voegen, de individuele cadeaumomenten. En Sonja besluit: “En als je helemaal nergens meer over na wilt denken, dan laat je La Touche Magique ook je relatiegeschenken verzorgen.”
“Vraag je normaal gesproken je secretaresse de cadeaus te regelen?  Dan kan je je afvragen hoeveel tijd ze daar eigenlijk aan kwijt is. Ook haar tijd is kostbaar en kan wellicht beter besteed worden aan werkzaamheden die op kantoor aandacht vragen. Laat mij het regelen.”

La Touche Magique is er ook voor particulieren die iemand willen verrassen, maar bij wie het aan tijd ontbreekt om er zelf op uit te gaan. Of als er totaal geen inspiratie is. Ook dan kan Sonja uitkomst bieden.

Meer info: www.latouchemagique.nl of bel 085-060 24 68.

Lees hier de complete uitgave van Topic Berg en Dal.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

La Touche Magique verzorgt kerstgeschenkjes voor Just DaisLa Touche Magique-jarig