La Touche Magique is jarig

 In Blog

La Touche Magique is jarig5 jaar geleden stapte ik, Sonja van Duijnhoven, jouw personal gift shopper bij Kamer van Koophandel binnen.

Ik kan niet zeggen “jong en onbezonnen”, want wel degelijk goed voorbereid, website en social media in orde en met een vooropgesteld doel: mensen en daarmee ook mezelf happy maken.
Ja, klopt, onhandige bedrijfsnaam die ik tot op de dag van vandaag toe moet spellen. Maar eigenwijs als ik ben, draag ik deze naam vol trots. “La”, ik, een dame aan het hoofd. “Touche magique”, de magische touch, het Fingerspitzengefühl. Daar waar andere bedrijven vaak afhaken, ga ik door, denk ik mee en ga ik net zolang door tot … en dat is maar net waar en hoe de klant en ik eindigen.

Trots op het enorme netwerk van leveranciers dat nog wekelijks uitbreidt. Enorm dankbaar voor de grote klantenkring die ik heb weten te bouwen. Ik kijk terug met een smile van oor tot oor. Én vooruit, naar nog meer cadeaus, naar de kerstpakketten, naar de ideeën die opborrelen. Zin in nog vele jaren La Touche Magique.

Een speciaal dank je wel aan mijn zoon, voor zijn support en begrip voor de vele uren werk. Aan mijn familie, waar ik altijd op kan bouwen. Aan Annelies de Bruin die me naast op administratief en fotografie gebied op allerlei fronten helpt. Aan alle inpakkers de afgelopen jaren. Aan collega ondernemers waar ik mee kan sparren en die op hun manier voor me klaar staan. Aan alle leveranciers en klanten, zonder jullie geen La Touche Magique. En jij, bedankt voor je likes, je reacties, je volgen, je delen. Wat prijs ik mezelf gelukkig.

Later in het jaar wordt er – mede ter ere van mijn persoonlijk 50-jarig bestaan – feest gevierd. Off- en online, dus houd me in de gaten, want jij hoort uiteraard bij dat feestje.

Voor nu, een week lang 5% korting, bij een online bestelling in een van mijn shops (op het exclusief BTW bedrag van het product).

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Wat een top ondernemerschap - Boer zoekt VrouwHaarborstel hout - La Touche Magique